Taçoy'a destek verenler tehdit mi ediliyor?

21 Ağustos 2024

Güncelleme: 21 Ağustos 2024

A
A

UBP Genel Başkan Adayı Hasan Taçoy, aralarında devlet kanallarının da olduğu bazı yayın organlarının kendisine karşı yanlı tutum sergilediğini söyledi.

ZgotmplZ

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkan Adayı Hasan Taçoy, sosyal medyada kendisine destek veren, beğeni atanların kişilerin bile tehdit edildiğini öne sürdü ve bu baskılar nedeniyle birçok destekçisinin sessiz kalmasını kendisinin talep ettiğini açıkladı.

Taçoy, ADA TV’de Nupelda Karabuğday’ın sorularını yanıtlarken, başta BRT olmak üzere bazı basın yayın kuruluşlarının kendisine yönelik tutumunu eleştirdi. Bu kuruluşların yanlı davrandığını ve devlet kurumlarının da bu tutuma dahil olduğunu savunan Taçoy, bunun kabul edilemez olduğunu belirtti.

Parti yönetiminin uygulamalarına yönelik açılan davalarda kendisinin imzası bulunmadığını, yalnızca tanık olarak çağrıldığını ifade eden Taçoy, UBP Genel Sekreteri Oğuzhan Hasipoğlu’nun da benzer şekilde davalara tanık olarak katıldığını hatırlattı.

Parti tüzüğüne hakim olduğunu ve yanlış uygulamalara tüzük çerçevesinde eleştiriler getirdiğini söyleyen Taçoy, oy kullanabilecek üyelik statüsü konusunda tüzüğe aykırı davranmak isteyenler olduğunu savundu. Yanlışlara karşı binlerce üyenin tepkisini dile getirdiğini kaydeden Taçoy, bu üyelerin baskı ve tehditlerle karşı karşıya kaldıklarını iddia etti.

Facebook’ta kendisini beğenenlerin bile tehdit edildiğini ileri süren Taçoy, usulsüzlük ve yolsuzluklarla mücadele konusunda, "Tedbir almak isteyenin elleri temiz olmalıdır" dedi. Sistemin, küçük bir hediye almadan iş yapılamaz hale geldiğini iddia eden Taçoy, işini hakkıyla yapanları tenzih ettiğini vurguladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar