Uyuşturucu zanlısından itiraf: Başka bir siyahiden aldım

Kamalı Haber, 30 Eylül 2024

A
A

Hamitköy'de kaldığı evde 23 gram uyuşturucu ve satışından elde edildiği düşünülen döviz ve TL cinsinden nakit para bulunarak tutuklanan zanlı, maddeyi başka bir şahıstan aldığını söyledi. Zanlıya 8 gün tutukluluk verildi.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Lefkoşa’da meydana gelen kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu suçundan tutuklanan M.A.O. mahkemeye çıkarıldı.  

Mahkemeye bilgi veren polis, 26 Eylül'de, saat 18.00 sıralarında, zanlının Hamitköy’de kaldığı evde polis tarafından yapılan aramada; yaklaşık 23 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, içerisinde tütün ile karışık hintkeneviri olduğuna inanılan bir adet sarma sigara ve üzerinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan bir adet hassas terazi ile uyuşturucu madde satışından elde edildiğine inanılan 910 USD, 150 Euro, 70 STG ve 16 bin 700 TL nakit para bulunarak emare olarak alındığını söyledi.

Zanlının tutuklanarak, soruşturma başlatıldığını ve zanlının ifadesinde uyuşturucu maddeyi adını bilmediği, siyahi bir şahıstan 500 euro paraya aldığını itiraf ettiğini açıklayan polis, soruşturmanın devam ettiğini, alınacak ifadeler olduğunu belirterek, zanlının 8 gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkeme, talebi onayladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar