Zanlı "Ben de mağdurum" dedi: Ödeme için 2 ay süre verip şikayet ettiler

Kamalı Haber, 23 Ağustos 2024

Güncelleme: 23 Ağustos 2024

A
A

Tahsil ettiği yaklaşık 222 bin TL'yi iş yerine vermeyen zanlı, geri ödeyeceği yönünde anlaştığı halde şikayet edildiğini söyledi.

ZgotmplZ

Değirmenlik'te meydana gelen müstahdem tarafından sirkat suçundan tutuklanan M.C.K. yeniden Lefkoşa Kaza Mahkemesine çıkarıldı. 

Mahkemede olguları aktaran polis, 28 Kasım 2022 - 01 Temmuz 2024 tarihleri arasında Değirmenlik'te faaliyet gösteren Varan Gıda ve Süt Ürünleri LTD'de dağıtımcı ve tahsildar olarak çalışan zanlının, işletmelere dağıtımını yaptıktan sonra tahsil etmiş olduğu 221 bin 772 TL 76 kuruş parayı şirkete yatırmayarak sirkat ettiğini söyledi.

Zanlının şikayetin yapıldığı 21 Ağustos tarihinde tutuklandığını, aleyhine getirilen sirkat suçunu kabul ettiğini ve ifadesinde parayı geri vereceğini söylediğini aktaran polis memuru, zanlının mal dağıttığı 15 firmadan ifade temin edileceğini, evrak ve makbuzların inceleneceğini söyledi.

Polis, ayrıca zanlının ifadesinde bazı iddialarda da bulunduğunu, bunları da araştıracaklarını, alınacak ifadeler ve incelenmesi gereken evraklar olduğunu belirterek, zanlının 5 gün daha tutuklu kalmasını talep etti.

Polisin ardından söz hakkı alan zanlı çok pişman olduğunu söyleyerek, “Mağdurum, benim de içeriden alacaklarım var. Bana parayı ödemem için 2 ay süre verdiler, anlaştık sonra şikayet ettiler.” dedi.

Yargıç, zanlının 5 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar