Ali Koç: Sağanak yağmura hazır olsunlar, Fenerbahçe çağı başlıyor

9 Haziran 2024

Güncelleme: 10 Haziran 2024

A
A

Fenerbahçe'de yeniden başkan seçilen Ali Koç, seçim zaferinin ardından ilk konuşmasını yaptı. "Artık Fenerbahçe çağı başlıyor" diyerek şampiyonluklara işaret eden Koç, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi de es geçmedi.

ZgotmplZ

Fenerbahçe'deki başkanlık yarışında, Aziz Yıldırım karşısında zafer elde eden Ali Koç duygularını paylaştı.

İlk olarak 2018'de, Aziz Yıldırım'ı rekor farkla geçerek başkan seçilen Ali Koç, sarı lacivertli kulüpteki üçüncü dönemini yaşayacak.

Seçim sonuçlarının netleşmesinden sonra kürsüye çıkan Ali Koç, Aziz Yıldırım'a ve kongre üyelerine teşekkür etti. Hedeflerine dair açıklamalar yapan Koç, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve rakiplerine de değindi.

Ali Koç, kürsüdeki konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili Fenerbahçeliler, güzel, demokratik, heyecanlı, yeri geldi mi coşkulu, yeri geldi mi gergin bir kongreyi hep beraber tamamladık. Bugün yaklaşık 28 bin kongre üyemiz oy kullandılar. Bu Fenerbahçe demokrasisi adına büyük bir mutluluk, yeni bir rekordur.

Türkiye'de hiçbir kulüp bu rakamlara yaklaşamıyor. Fenerbahçe büyüklüğü, pek çok konuda büyüğüz, kongrede de gösterdik. Biz Yüksek Divan Kurulu toplantılarımızı bile, rakip takımların üye sayısından fazla olduğu için demokrasi şöleni şeklinde yapıyoruz. Resmi olmayan sonuçlar, hepimize hayırlı uğurlu olsun.

Kongrede yarıştığım Aziz Yıldırım ve ekibine, bunu demokrasi şölenine çeviren siz kongre üyelerimize şahsım, yönetim kurulum ve camiamız adına teşekkür ediyoruz.''

"FENERBAHÇE ÇAĞI BAŞLIYOR"

"Kampanya süresi boyunca birkaç kez, özellikle buradaki son konuşmamda tekrar ettim. Bu yarışın kaybedeni olmasın, kazananı olsun ve o da Fenerbahçe olsun dedim. Şimdi bunu gerçekleştirme zamanı. Bundan sonra önümüze bakma zamanı. Artık Fenerbahçe çağı başlıyor. Başarılara doyacağımız. Dünyada Fenerbahçeli olmayan taraftarların da Fenerbahçe'yi izleyeceği, hayran sayımızın artacağı, marka değerimizin gelişeceği, ulusal ve uluslararası başarıları elde edeceğimiz dönem, yarından itibaren başlamaktadır."

"KİMSE FENERBAHÇE'DEN BÜYÜK DEĞİL"

"Artık Fenerbahçe adı duyunca, rakiplerimizin irkileceği döneme giriyoruz. Kimse Fenerbahçe'den büyük değildir. Bütün dünyaya Fenerbahçe'nin büyüklüğünü gösterme zamanıdır. Yarından itibaren, bu yeni yönetimin parçası olalım. Herkesin çorbada tuzu olsun. Bizler, hiçbir kulüpte olmayan bu dostluk dizelerini sahipleriniz. Hem de artık sıkı sıkıya sahipleneceğiz."

"KIRGINLIKLAR BİTSİN"

"Size şampiyonluk yolunda kuracağımız takım yolunda belli taahhütler verdik. Bir diğer taahhüt ve kalıcı şekilde gerçekleştireceğimiz, kırgınlıklar bitsin, geleceğe yepyeni sayfa açalım. Bu yolda, samimi bir şekilde hiç düşünmeden, hesap kitap yapmadan, bir adım atan herkese 10 adım atacağımızdan zerre şüpheniz olmasın. Bize oy verilsin veya verilmesin, bu kutsal renkler altında birleşmek için elimizden geleni yapacağız."

"SİSTEMİ YIKMAK İÇİN..."

"Sizden ilk ricam, hepimizin ilk vazifesi, Fenerbahçe'yi, hocasını, sporcularını, yönetimini, başkanını, sosyal medyada oyuncak, çerez haline getirmeyelim. Bütün sosyal medya gücümüzü rekabete, bize belden aşağıya vuranlara ve yıkmak istediğimiz sistem için harcayalım enerjiyi."

"ARTIK DEĞİŞİM ZAMANI"

"Eminim Riva tarafında bu akşam ki sonuçlardan memnun olmayan biri vardır. Artık değişim zamanı. Küskünlükleri arkamızda bırakarak daha güçlü Fenerbahçe oluşturalım. Fenerbahçe için yeni bir dönemin başlangıcı için çalışıyoruz. Dün olduğu gibi, bugün de Fenerbahçe'nin menfaatlerini her şeyin üzerinde tutacağız."

"FENERBAHÇE SAĞANAĞI BAŞLIYOR"

"Sesini yükseltenler, bize karşı güç gösterisi yapanlar çok iyi bilsinler ki, ağaçları büyüten gök gürültüleri değil, yağmurlardır. Fenerbahçe sağanak yağmuruna herkes hazır olsun. Çünkü biz, sesimizi değil, sözümüzü ve gücümüzü yükseltmek için devam ediyoruz. Ve yarın sabah ilk başlangıcımızı yapıyoruz."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar