Başakşehir, Celje'ye farklı yenildi

24 Ekim 2024

A
A

Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi ikinci hafta maçında deplasmanda Celje'ye 5-1'lik skorla yenildi.

ZgotmplZ

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 2. hafta maçında Slovenya ekibi Celje ile temsilcimiz Başakşehir karşı karşıya geldi. Albert Riera'nın çalıştırdığı Celje, Başakşehir'i 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Karşılaşma, Slovenya'nın Stadion Z’dezele Stadı'nda oynandı ve Ukraynalı hakem Oleksiy Derevinskyi yönetti.

ÖNEMLİ ANLAR

Maçın henüz 5. dakikasında Tamar Svetlin’in golüyle öne geçen Celje, oyuna hızlı başladı. 30. dakikada Ivan Brnic skoru 2-0'a getirirken, 34. dakikada Svit Seslar’ın golüyle Celje farkı 3'e çıkardı. İkinci yarıya da etkili başlayan Sloven ekibi, 51. ve 77. dakikalarda Armandas Kucys’in attığı gollerle farkı 5'e taşıdı. Başakşehir'in tek golü ise 75. dakikada Dimitrios Pelkas’tan geldi. Bu arada, teknik direktör Çağdaş Atan 78. dakikada kırmızı kart görerek oyun alanının dışına çıkarıldı.

BAŞAKŞEHİR İÇİN ZOR GÜNLER

Bu mağlubiyetle Başakşehir, tarihindeki en farklı Avrupa kupaları yenilgisini tekrarlamış oldu. Daha önce 2020-2021 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde Paris Saint-Germain'e karşı 5-1 mağlup olan Başakşehir, bir kez daha aynı skorla sahadan ayrıldı. Temsilcimiz, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde oynadığı ikinci maçtan da puansız ayrılırken, Celje bu galibiyetle puanını 3'e yükseltti.

GELECEK MAÇLAR

Bir sonraki hafta, Başakşehir deplasmanda Kopenhag ile karşılaşacak, Celje ise İspanyol temsilcisi Real Betis’e konuk olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar