Buse Savaşkan’a ömür boyu kamp desteği

11 Ağustos 2024

A
A

2024 Paris Olimpiyat oyunlarında en iyi on yüksek atlama sporcusu arasında yer alan Buse Savaşkan’a, ''ömür boyu'' kamp desteği verildi.

ZgotmplZ

NorthernLand Group, Olimpiyat oyunlarında dünyanın en iyi on yüksek atlama sporcusu arasında yer alan Buse Savaşkan’ın başarısını kutlarken, tüm imkanlarını genç atletin emrine sundu. "Kutlama yetmez, destek şart" görüşüyle hareket eden NorthernLand Group, Buse Savaşkan'a 'ömür boyu' kamp desteği vermeyi kararlaştırdı.

Savaşkan, kamp dönemlerinde NorthernLand Group bünyesindeki Grand Sapphire’in uluslararası standartlara sahip tüm altyapı imkanlarından yararlanabilecek.

NorthernLand Group Reklam ve Pazarlama Direktörü, Yönetim Kurulu Üyesi Feriha Yiğittürk, gençler için gerçek bir rol model olan Savaşkan’ı ağırlamaktan büyük onur duyduklarını belirterek, “Spora ve gençlere büyük önem veren Yönetim Kurulu Başkanımız Koral Bozkurt, bu yolculukta Buse’nin de yanında yer almamız gerektiğini söyledi. Hepimiz aynı görüşteyiz. Buse’nin uluslararası alandaki hedefleri bitmedi. 2028 Olimpiyat oyunlarında da göğsümüzü kabartacak, yeni başarı hikayeleri yazacak, buna yürekten inanıyoruz. Alt yapısı güçlü, sporcular için her türlü imkana sahip Grand Sapphire Resort, bu yolculukta Buse’nin de evi olacak” dedi.

Başarılı sporcu Buse Savaşkan ise davetten ve destekten duyduğu mutluluğu dile getirerek, dünyanın birçok ülkesinde hazırlık yapma şansı bulduğunu ve ülkemizin de sporcular için iyi bir merkez olabileceğini söyledi. Savaşkan, “Olimpiyat sürecinde dünyanın pek çok ülkesine gitme şansı buldum, pek çok noktada kamp yaptım. Kendi ülkemde kamp yapabilmem için iş insanlarımızın gösterdiği ilgiye teşekkür ederim. Grand Sapphire’in sunduğu imkanlar ve altyapısı ile son derece önemli bir kamp alanı” ifadelerini kullandı.

Atletizm Federasyonu Başkanı Ferhat Sakallı da Buse Savaşkan’ın başarısı ile tüm ülkenin gururu olduğunu belirterek, “Federasyonumuz elit atleti Buse Savaşkan'ın olimpiyatlarda elde ettiği başarı hepimizi gururlandırdı. 2028 Olimpiyat hazırlıklarına başlamış bulunmaktayız. 2028 olimpiyatları öncesinde, Avrupa şampiyonası, dünya şampiyonası gibi önemli başka yarışları da olacaktır. Tüm bu yarışlar için maddi ve manevi desteğe ihtiyacımız olacaktır. Elit atletimiz Buse Savaşkan'a otelin tüm imkanlarını kullanması için açan Grand Sapphire yöneticilerine çok teşekkür ederiz” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar