Buse Savaşkan'a posterli destek

27 Temmuz 2024

Güncelleme: 27 Temmuz 2024

A
A

KKTC Atletizm Federasyonu atleti Buse Savaşkan'a 2024 Paris Olimpiyatları'nda başarılar dilenen posterler ülkenin birçok yerinde yer aldı. Buse Savaşkan, ilk yarışmasına 2 Ağustos'ta çıkacak.

ZgotmplZ

KKTC Atletizm Federasyonu’nun elit atleti Buse Savaşkan'ın 2024 Paris Olimpiyatları’na katılımına destek için, ülkenin birçok yerinde, Savaşkan'a başarılar dilenen posterler yer aldı.

Federasyonun sosyal medya hesabından konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada, “Spor Dairemiz'e ve Daire Müdürü Mustafa Sütçü'ye gösterdikleri bu vizyon için teşekkür ederiz.” ifadeleri kullanıldı.

İlan panolarında ve duraklarda yer alan posterlerde, Paris 2024 logosunun yanı sıra Başbakanlık Spor Dairesi ve KKTC Atletizm Federasyonu'nun logoları ile “Sporcumuz Buse Savaşkan’a olimpiyatlarda başarılar dileriz” ifadeleri bulunuyor.

KKTC Atletizm Federasyonu Başkanı Ferhat Sakallı da yaptığı açıklamada, gelinen noktada büyük gurur yaşadıklarını ifade ederek, bir yandan Buse Savaşkan’ın Paris’te yer aldığını, diğer yandan Kıbrıs Şampiyonası'nda barajı geçerek Türkiye'nin Konya ilinde düzenlenen U14 Türkiye Şampiyonası’na katılan atletlerin olmasının mutluluk verici olduğunu dile getirdi.

Bundan sonra en büyük hedeflerinin 2028 Olimpiyatlarında olimpiyat madalyasını adaya getirmek olduğunu belirten Sakallı, ayrıca gelecek vaat eden ve Türkiye barajlarını geçen atlet sayılarının da artırılmasının bir diğer önemli hedef olduğunu sözlerine ekledi.

2 AĞUSTOS'TA İLK YARIŞMAYA ÇIKIYOR

Milli atlet Buse Savaşkan, 2024 Paris Olimpiyatlarında ilk olarak 2 Ağustos Cuma günü yarışacak.

Kıbrıs saati ile 11.15’te yapılacak yüksek atlama kadınlar elemelerinde yer alarak finale kalabilmek için mücadele edecek olan elit atlet, finale kalması durumunda 4 Ağustos Pazar günü saat 20.50’de yarışacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar