Dereceye giren polis takımları belli oldu

27 Haziran 2024

Güncelleme: 28 Haziran 2024

A
A

Polis Salon Futbol Turnuvası'nda Lefkoşa Polis Müdürlüğü itfaiye takımı şampiyon oldu. Polis Özel Harekat Müdürlüğü A takımı ise üçüncü oldu.

ZgotmplZ

Polis Örgütü’nün 60’ıncı kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası Kutlama Etkinlikleri kapsamında Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen Geleneksel 2’inci Eybil Efendi Polis Salon Futbol Turnuvası, üç gün süren çeyrek, yarı final ve final maçları ile tamamlandı.

Final maçında, Polis Özel Harekat Müdürlüğü B takımını 6-1 mağlup eden Lefkoşa Polis Müdürlüğü B (itfaiye) takımı şampiyon oldu.

Turnuvanın üçüncülük maçında Polis Özel Harekat Müdürlüğü A takımı, Lefkoşa Polis Müdürlüğü A takımını yenerek üçüncü oldu.

Turnuva boyunca rakiplerine gösterdikleri sportmenlik nedeniyle İdari İşler ve Özlük İşleri/Trafik Müdürlüğü takımı en centilmen takım seçildi. Gazimağusa Polis Müdürlüğü sporcusu Vedat Barutlu, 9 golle "Gol Kralı" unvanını kazandı. Lefkoşa Polis Müdürlüğü B (itfaiye) takımının kalecisi Kemal Bağbal, hem kalede gösterdiği performans hem de attığı 4 golle "En İyi Kaleci" ödülüne layık görüldü.

Final maçının ardından düzenlenen ödül töreninde, şampiyon, ikinci ve üçüncü takımlara kupa ve madalyaları verildi. Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu hakemlerine ise plaket takdim edildi ve 2’inci Eybil Efendi Polis Salon Futbol Turnuvası sona erdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar