Fenerbahçe: Ataman varsa, oyuncu göndermeyeceğiz

25 Eylül 2024

Güncelleme: 25 Eylül 2024

A
A

Fenerbahçe, Ergin Ataman görevde olduğu sürece A Milli Basketbol Takımı'na sporcu göndermeme kararı aldı. Ataman, Galatasaray ile Panathinaikos arasındaki maçın ardından Fenerbahçe'ye gönderme yaparak "3-1" işareti yapmıştı.

ZgotmplZ

Fenerbahçe Spor Kulübü, 24 Eylül 2024 tarihinde A Milli Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman’ın, Panathinaikos ile Galatasaray arasında oynanan hazırlık maçından sonra yaptığı hareketler nedeniyle, Ataman görevde olduğu sürece A Milli Erkek Basketbol Takımı'na sporcu göndermeme kararı aldığını açıkladı.

Fenerbahçe'nin açıklamasında, Ergin Ataman’ın yaptığı hareketin "Milli Takım Başantrenörlüğü saygınlığına" ve kulübe büyük bir saygısızlık olduğu vurgulandı.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Ataman, Galatasaray ile Panathinaikos arasındaki maçın ardından Fenerbahçe'ye gönderme yaparak "3-1" işareti yapmıştı. Bu hareket, Fenerbahçe camiasında büyük tepkiyle karşılandı. Kulübün Genel Sekreteri Burak Kızılhan, bu hareketi "bölücü ve ayrıştırıcı" olarak nitelendirmişti. Yaşanan olayın ardından Ergin Ataman özür dilemiş ve bu hareketi herhangi bir camiayı rencide etme amacıyla yapmadığını ifade etmişti. Ancak Fenerbahçe, Ataman’ın özrünü kabul etmedi ve milli takıma oyuncu göndermeme kararı aldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar