Girne Polis Müdürlüğü takımı şampiyon oldu

24 Haziran 2024

A
A

Polis Örgütü'nün 60'ıncı kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen 5'inci polis basketbol turnuvası tamamlandı.

ZgotmplZ

Polis Örgütü'nün 60'ıncı kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası kutlamaları kapsamında düzenlenen 5'inci Polis Basketbol Turnuvası, bugün oynanan maçlarla sona erdi.

Polis Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, final maçında Lefkoşa Polis Müdürlüğü takımını 42-39 mağlup eden Girne Polis Müdürlüğü takımı, turnuvanın şampiyonu oldu.

Turnuvanın üçüncülük maçında ise Polis Özel Harekat Müdürlüğü ile Narkotik/Siyasi Polis Müdürlüğü takımları karşı karşıya geldi. Bu mücadeleyi kazanan Narkotik/Siyasi Polis Müdürlüğü takımı turnuvayı üçüncü sırada tamamladı.

Turnuva boyunca en fazla sayı atan ve gösterdiği üstün performansla "Sayı Kralı" ve "En Değerli Oyuncu (MVP)" ödüllerine layık görülen Girne Polis Müdürlüğü'nden PM Kaan Savaşkan, her iki ödülün de sahibi oldu.

Final maçının ardından düzenlenen ödül töreninde, turnuvanın şampiyonu, ikincisi ve üçüncüsü olan takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi. Ayrıca turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen KKTC Basketbol Federasyonu Başkanı ve hakemlere plaketler verildi. 5'inci Polis Basketbol Turnuvası bu şekilde sona erdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar