Kerem resmen Benfica'da

3 Eylül 2024

A
A

Kerem Aktürkoğlu, Portekiz'in Benfica takımına transfer oldu. Portekiz kulübü, Kerem için Galatasaray'a 12 milyon euro ödeyecek.

ZgotmplZ

Galatasaraylı futbolcu Kerem Aktürkoğlu, Portekiz'in Benfica takımına transfer oldu.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklamada, 25 yaşındaki Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica'ya transferi konusunda anlaşma sağlandığı belirtildi.

Benfica'nın Galatasaray'a net 12 milyon euro transfer bedeli ödeyeceği aktarılan açıklamada, "Ayrıca futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde Benfica, elde edeceği transfer bedelinin karının yüzde 10'unu sonraki satıştan pay olarak kulübümüze ödeyecektir." denildi.

CİMBOM'DAN VEDA MESAJI

Galatasaray'ın sosyal medya hesaplarından yayımlanan bir video ile Aktürkoğlu'na veda edildi. Teşekkür mesajında, "Galatasaray forması altında geçirdiğin süre boyunca birlikte yaşadığımız tüm güzel anılar ve kazandığımız başarılar her zaman kalbimizde özel bir yer tutacak ve unutulmayacak. ❤️ Kulübümüze verdiğin tüm emek ve özveri için teşekkür ediyor, kariyerindeki yeni yolcuğunda başarılar diliyoruz. Yolun açık olsun." denildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar