MTG'de aday krizi devam ediyor

6 Haziran 2024

Güncelleme: 7 Haziran 2024

A
A

Süper Lig'de üst üste beş kez şampiyon olan Mağusa Türk Gücü'nde başkanlığa aday olan Temel Bayraktaroğlu, hem kulüp içi hem de kamuoyu nezdinde aldığı kararı açık bir şekilde dile getirerek aday çekildiğini duyurdu.

ZgotmplZ

Mağusa Türk Gücü’nde 12 Haziran’da gerçekleştirilecek genel kurulda başkanlığa devam etmeyeceğini açıklayan Koral Bozkurt’un ardından başkan adayı olması yönünde fikir birliğine varılan Tanyel Bayraktaroğlu, adaylıktan vazgeçti. 

Tanyel Bayraktaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Mağusa Türk Gücü (MTG) camiasına ve kamuoyuna başkanlık adaylığından vazgeçtiğini duyurdu. Açıklamasında, hem yönetim sürecinde hem de yakın geçmişte yaptığı görüşmelerde, camianın yönetime yeterli desteği vermediğini gözlemlediğini belirtti. Sağlık endişeleri nedeniyle başkanlık görevini layığı ile yerine getiremeyeceğini düşündüğünü ifade eden Bayraktaroğlu, diğer adayların önünü açmak adına bu kararı aldığını vurguladı.

Bayraktaroğlu'nun açıklaması şu şekilde:

''Değerli Mağusa Türk Gücü camiası,

6 sezondur Koral Bozkurt başkanlığında birçok başarılar yakalayan ve rekorlar kıran efsane kulübümüzün yönetiminde sırası ile Kalkınma Komitesi’nde, Yönetim Kurulu’nda ve Asbaşkan olarak görev yapmış olmanın gururunu taşıyorum.

Mağusa Türk Gücü’nde 12 Haziran’da gerçekleştirilecek genel kurulda başkanlığa devam etmeyeceğini açıklayan Koral Bozkurt’un ardından başkan adayı olması yönünde fikir birliğine varılan Tanyel Bayraktaroğlu, adaylıktan vazgeçti.

Koral Bozkurt’un, yoğun iş temposu nedeniyle bu yıl başkanlığa aday olmayacağını açıkladıktan sonra kulübümüzün devamlılığını sağlamak adına hep birlikte birçok farklı alternatif üzerinde çalıştık. Bu alternatifler arasında, tüzük değişiklik onayı sonrasında, 5 asbaşkanlı bir sistem ile kulübümüzün başkanlığı için önerildim. Yıllarca futbol oynadığım, şampiyonluklar yaşadığım bu camiada başkan olarak adımın anılması bile beni mutlu etti, gururlandırdı.

Ancak, gerek yönetimde olduğum süreçte gerekse de görüşmeler yaptığım yakın geçmişte, bu yegane kulübün camiasının yönetime hakkettiği desteği vermediğini gördüm. Yüksek sorumluluk bilincinde olan birisi olarak, sağlığımın bu şartlarda başkanlık görevini layığı ile yerine getirmek için yeterli olduğu konusunda endişelerim bulunmaktadır. Dolayısı ile, diğer adayların da önünü açmak adına, gerek MTG camiasına gerekse de kamuoyuna aday olmayacağımı açıklamayı kendime görev biliyorum.''

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar