Tekerlekli Sandalye Basketbol Anı Turnuvasının galibi Fenerbahçe oldu

20 Ekim 2024

A
A

“Mustafa Çelik Tekerlekli Sandalye Basketbol Anı Turnuvası”nda KKTC'den Vakıflar Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Türkiye’den Fenerbahçe İstanbul Jet, TSK Rehabilitasyon ve Tosyalı İskenderun takımları yer aldı.

ZgotmplZ

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KKTC'de düzenlenen “Mustafa Çelik Tekerlekli Sandalye Basketbol Anı Turnuvası”nın ödül törenine katıldı. Turnuvada KKTC'den Vakıflar Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Türkiye’den Fenerbahçe İstanbul Jet, TSK Rehabilitasyon ve Tosyalı İskenderun takımları yer aldı. Tatar, takımlara ve hakemlere ödüllerini takdim etti ve Engelliler Spor Federasyonu'nda görev yapan yönetici ve sporcuların ailelerine anı plaketi verdi.

Tatar, törende yaptığı konuşmada turnuvanın KKTC'de düzenlenmesinin önemine değinirken, turnuvanın merhum Engelliler Federasyonu Başkanı Mustafa Çelik anısına yapılmasının anlamlı olduğunu belirtti. TSK Rehabilitasyon takımının katılımının kendisini duygulandırdığını ifade eden Tatar, şampiyon olan Fenerbahçe’yi kutladı.

Ayrıca, engellilerle ilgili yapılan çalışmalara dikkat çekerek, Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Ahmet Akdeniz ve merhum Mustafa Çelik'in eşi Özlem Çelik’e de teşekkür etti. Cumhurbaşkanlığı Engelliler Komitesi'nde, engelli bireyler için daha kapsayıcı ve sürdürülebilir projeler üretmek adına çalışmalar yürütüldüğünü vurguladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar