26'ncı Naci Talat Halı Saha Anı Futbol Turnuvası başladı

3 Temmuz 2024

A
A

CTP Gönyeli Ocak Örgütü ve Naci Talat Vakfı tarafından düzenlenen Naci Talat Halı Saha Anı Futbol Turnuvası'nın 26'ncısı, dün Gönyeli Kaptan Erbay Sahası’nda başladı.

ZgotmplZ

Geleneksel 26’ncı Naci Talat Halı Saha Anı Futbol Turnuvası Gönyeli Kaptan Erbay Sahası’nda başladı.

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Gönyeli Ocak Örgütü ve Naci Talat Vakfı’nın ortak organizasyonu ile dün başlayan anı turnuvasına bu yıl ilk kez kadın takımlar da katıldı.

CTP’den verilen bilgiye göre, anı turnuvasının açılış konuşmalarını CTP Milletvekili Sıla Usar İncirli ile CTP Lefkoşa İlçesi Gönyeli Ocak Örgütü Başkanı Hülya Akbil yaptı. CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman ve bazı milletvekillerinin de katıldığı turnuva, temmuz ayı boyunca devam edecek.

Dün gerçekleştirilen üç maçın açılış vuruşlarını CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, eski Naci Talat Vakfı Başkanı Feridun Önsav ve Gönyeli-Alayköy Belediyesi Başkanı Hüseyin Amcaoğlu yaptı. Etkinliğe, eski CTP Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu, eski Genel Sekreter Erdoğan Sorakın, eski Gönyeli Belediyesi Başkanı Ahmet Benli ve birçok CTP’li de katıldı.

İNCİRLİ: SİYASETİ SPORTMENCE YAPMIŞ BİR İNSANDI

CTP Milletvekili Sıla Usar İncirli de turnuvanın açılışında yaptığı konuşmada, çok heyecanlı olduklarını, kadın turnuvasını da başlatmanın mutluluğunu yaşadıklarını ve söz konusu turnuvada “gol kraliçesini” de seçeceklerini belirterek, Naci Talat’ın sporu çok sevdiğine işaret etti ve “Spor, mücadele azminin en estetik halidir. Babam da siyaseti sportmence yapmış bir insandır. Sportmenlik dışı muameleye maruz kalmış olsa da kendi o etik değerleri korumuştur.” diye ekledi.

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Lefkoşa İlçesi Gönyeli Ocak Örgütü Başkanı Hülya Akbil, Naci Talat’ın tüm toplum için çok değerli bir kişi olduğunu belirterek, “Efsanevi genel sekreterimiz sadece CTP için değil, Kıbrıs siyaseti için de çok değerli bir idoldür.” dedi.

Anı turnuvasını bu yıl ilk kez Naci Talat Vakfı ile ortak düzenlediklerini ifade eden Akbil, bu yıl ilk kez turnuvada kadınlar kategorisini de açtıklarını vurgulayarak, turnuvada kadın hakemlerin de görev aldığına işaret etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar