Bisikletlilerin beklediği ada turu zamanı geldi

7 Haziran 2024

A
A

Cumartesi ve pazar günü bisiklet ada turu gerçekleştiriliyor.

ZgotmplZ

8-9 Haziran günleri, ülke genelinde, Green Pedal Cycling Spor Kulübü tarafından 6’ıncı Geleneksel Bisiklet Ada Turu gerçekleştirilecektir.

Ada turunun ilk günü, cumartesi saat 06.30’da, İskele Long Beach’te bulunan Cortado Cafe önünde başlayacak.

Gazimağusa istikametine devam edilerek, sırasıyla St. Barnabas Yolu – Mutluyaka - Gazimağusa-Lefkoşa Anayolu - Lefkoşa-Güzelyurt Anayolu - Güzelyurt-Lefke Anayolu güzergahı takip edilecek ve Lefke’de bulunan Velmer Otel'e gidilecek.

Ada turunun 2’inci günü ise; pazar günü saat 06.30’da Lefke Velmer Otel önünden başlayacak.

Gemikonağı sahil yolu üzerinden devam edilerek, sırasıyla Lefke-Güzelyurt Anayolu – Güzelyurt-Lefkoşa Anayolu - Lefkoşa-Gazimağusa Anayolu-Dörtyol-Alaniçi-Ötüken-İskele güzergahı takip edilecek ve İskele Long Beach’te bulunan Cortado Cafe önünde sona erecek.

Belirtilen yol güzergahları üzerinde, bisikletli sporculara polis eskortu eşlik edecek ve sporcuların geçeceği güzergahtaki tüm kavşaklar polis tarafından geçici olarak kesilerek, araç trafiğine kapatılacak.

Polis, belirtilen tarihlerde, bahse konu yol güzergahlarını kullanacak olan sürücülerin kendileri ile sporcuların can ve mal güvenlikleri açısından yavaş ve dikkatli seyretmeleri ayrıca, trafik işaret ve işaretçilerine uymalarını istedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar