Üst düzey isimler Fenerbahçe balosuna katıldı

22 Temmuz 2024

A
A

Dünya Fenerbahçeliler Günü, Lefkoşa'da düzenlenen bir balo ile kutlandı. Baloya; Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu, Bakan Olgun Amcaoğlu, Fazilet Özdenefe, PGM 1. Yardımcısı Ali Adalıer ve Lefkoşa Kaymakamı Cemal Kuyucu da katıldı.

ZgotmplZ

KKTC Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği (KKTCFBİDER), Dünya Fenerbahçeliler Günü’nü kutlamak amacıyla Lefkoşa'daki Grand Pasha otelinde bir balo düzenledi. Türkiye ve Kıbrıs’tan yoğun katılımla gerçekleşen etkinlik, Fenerbahçeli şarkılar ve marşlarla coşkulu anlara sahne oldu.

KKTCFBİDER Başkanı Burçin Aliusta'nın açıklamasına göre, 18 Temmuz Perşembe gecesi gerçekleştirilen baloya 600 davetli katıldı. Sunuculuğunu Çilem Dağıstanlı'nın yaptığı gecede, DJ Barış Pulat ve konuk sanatçılar Pırılay Pekpak, Gerçek Yalgın ve Barış Kömürcüoğlu sahne aldı. Türkiye’den ünlü gazeteci ve TV programcısı Mesut Yar da baloya katılarak sahne moderatörlüğü yaptı.

Etkinliğe Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu, Ekonomi ve Enerji Bakanı Olgun Amcaoğlu, Cumhuriyet Meclisi Başkan Yardımcısı Milletvekili Fazilet Özdenefe, Polis Genel Müdürü 1’inci Yardımcısı Ali Adalıer, Lefkoşa Kaymakamı Cemal Kuyucu ve birçok iş insanı katıldı. Ayrıca, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Özgür Özaktaç ve Sertaç Komsuoğlu da geceye katılan önemli isimler arasında yer aldı.

KKTCFBİDER Başkanı Burçin Aliusta, bu tür organizasyonların Fenerbahçe taraftarları arasındaki bağı güçlendirdiğini ve birlik beraberlik duygusunu pekiştirdiğini belirtti. Aliusta, etkinliğe katılan tüm davetlilere teşekkür ederek, gelecekte de benzer organizasyonların devam edeceğini söyledi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar