Türk takımları Avrupa Ligi'nde ikinci maçlar için sahada

3 Ekim 2024

Güncelleme: 3 Ekim 2024

A
A

UEFA Avrupa Ligi'nde Türkiye'yi temsil eden Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş bu akşam ikinci hafta maçlarına çıkacak.

ZgotmplZ

UEFA Avrupa Ligi'nde ikinci hafta heyecanı bugün başlıyor.

Türkiye'yi temsil eden Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş da aynı gün saha da olacak.

RFS-GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Galatasaray, deplasmanda Letonya temsilcisi RFS ile karşılaşacak. Letonya'nın başkenti Riga'daki Daugava Stadı'nda yapılacak maç saat 19.45'te başlayacak, TRT 1 ekranlarından yayınlanacak. Sarı kırmızılılar, yeni formatıyla düzenlenen "Kupa 2"deki ilk maçında Yunanistan temsilcisi PAOK'u 3-1 yenmişti. RFS ise UEFA Avrupa Ligi'ne Romanya temsilcisi FCSB'ye 4-1 yenilerek başlamıştı.

TWENTE-FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe bu akşam deplasmanda Hollanda ekibi Twente ile karşı karşıya gelecek. Twente Stadı'nda oynanacak maç, saat 22.00'de başlayacak, TRT Spor ekranlarından yayınlanacak Sarı lacivertli ekip Avrupa Ligi'nin ilk haftasında sahasında Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımını 2-1 ile geçerken, ev sahibi takım ise deplasmanda İngiliz ekibi Manchester United ile 1-1 berabere kalmıştı.

BEŞİKTAŞ-EİNTRACHT FRANKFURT MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Beşiktaş da ikinci hafta maçında Alman takımı Eintracht Frankfurt'u ağırlayacak. İstanbul Tüpraş Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 22.00'de başlayacak, TRT 1 ekranlarından yayınlanacak. Siyah-beyazlı takım, ligin ilk haftasında Hollanda ekibi Ajax'a 4-0 yenilirken, Eintracht Frankfurt da ilk hafta maçında Çekya ekibi Viktoria Plzen ile 3-3 berabere kalmıştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar