Karadağ'da bulunan Merit Starlit, bölgenin yıldızı oldu

1 Eylül 2024

Güncelleme: 1 Eylül 2024

A
A

Karadağ’da bulunan Merit Starlit Hotel & Rezidans, Montenegro Turizm Bakanlığı’nın beş yıldız kategorizasyon değerlendirmesinden 216 puan alarak, Adriatik’in en yüksek değerlemesine sahip otel oldu.

ZgotmplZ

Merit Starlit Hotel & Rezidans, Montenegro Turizm Bakanlığı yüz tam puanın geçer not aldığı beş yıldız katagorizasyon değerlemesinden, 216 puan alarak Adriatik’in en yüksek değerlemesine sahip otel olarak Avrupa’ya adını altın harflerle yazdırdı. 

20 bin metrekare’lik kapalı alana kurulan Merit Starlit, 49 Rezidans, 44 Otel odası, farklı konseptlerde dünya mutfaklarından leziz örnekler sunan 4 restaurant, Cigar Club, Sky Lounge Bar, SPA ve Casino’su ile Merit ailesinin yeni değeri olarak Montenegro misafirlerini ağırlamaya başladı.

Misafirlerini kabul etmeye başladığı 2 aylık dönemde Starlit, Dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretcilerin akınına uğradı. Merit Starlit, Trip Advisor, Google, Booking.com gibi tanıtım sitelerinde misafirleri tarafından yüzlerce pozitif yorum alırken, artan beğeniler neticesinde bir anda Avrupa’nın en yüksek skorlu Oteli tahtına oturdu.

Merit Starlit, %96.52 gibi inanılmaz bir ortalama skorla tüm online satış kanalları arasında, bulunduğu bölgedeki uluslararası tanınırlığa sahip One&Only, Regent, Dukley, Splendid Hotel gibi tesisleri geride bırakarak birinciliğe ulaştı. Ayrıntıya girildiğinde Merit Starlit Google’dan %94, Booking.com’dan %100 ve Trip Advisor’dan %100 tam puan aldı. 

TÜM MİSAFİRLERE ASİST HİZMETİ

Tüm Rezidans ve Otel konaklayanlarına sunulan Star Assist hizmeti  misafirlerin memnuniyetini arttırarak lüks anlayışının sınırlarını zorluyor. 
Star Assist kadrosu hizmet sunmaları için atandıkları misafirlerine daha uçaklarına binmeden ulaşıyor, yol boyu ve sonrasında estetik bir karşılama ile eşlik ediyor. İki kişilik ekipler misafirimize gün boyu hem asistanlık hem de butler hizmeti veriyor. Siz eşsiz Budva manzaralı odanızda oturuken veya Maybach’ınızda seyahat ederken, Star Assist tüm detaylar üzerinde çalışıyor ve hizmet kalitesini maksimum seviyeye ulaştırıyor.


 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar