Aynı ay içinde Las Vegas, Miami Beach, Barselona ve Girne’de sahne alacak!

26 Temmuz 2024

Güncelleme: 26 Temmuz 2024

A
A

Dünya starı, Amerikalı elektro house müzisyeni Steve Aoki, Avrupa ve Amerika performanslarının arasında 20 Ağustos'ta Girne'deki Odyssey Club'ta sahne almak üzere Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne geliyor.

ZgotmplZ

Dünya çapındaki en iyi DJ’lerden biri olarak gösterilen Steve Aoki Kuzey Kıbrıs’a geliyor.

Amerikalı elektro house müzisyeni, yapımcı Steve Aoki, DJ Mag Top 100 DJ'ler listesinde sıklıkla girerek, ilk 10’da iki kez yer almıştır.

Steve Aoki, Ağustos ayındaki 10 günlük süre içinde; Avrupa’da Barselona, Amerika’da; Las Vegas, Atlantic City, Miami Beach ile birlikte 20 Ağustos’ta Kuzey Kıbrıs’ta Girne’deki Odyssey Club’ta sahne alacak.

Dünya genelindeki birçok büyük müzik festivalinde sahne alan, konserlerinde etkileyici performansı, özel sahne şovlarıyla izleyicilere unutulmaz deneyimler yaşatan Aoki’nin, Instagram'da 11,6 milyon, Facebook 8,5 milyon, TikTok 3,4 milyon ve Youtube’da 3,2 milyon abonesi bulunuyor.

Steve Aoki'nin videolarının bugüne kadar izlenmesi ise 1 milyarı aşmış durumda.

Tam adı Steven Hiroyuki Aoki olan dünyaca ünlü isim, kariyeri boyunca birçok ünlü sanatçıyla işbirliği yaptı. Bunlar arasında Will.i.am, Linkin Park, Ne-Yo, Louis Tomlinson, BTS, Kid Cudi ve daha birçok isim bulunmaktadır.

Birçok kez Billboard Müzik Ödülleri'nde aday gösterilerek, "Top Dance/Electronic Artist" ve "Top Dance/Electronic Album" gibi kategorilerde ödüller kazanan Steve Aoki, Grammy Ödülleri'nde de birçok kez aday gösterilmiştir.

Steve Aoki‘nin, MTV Avrupa Müzik Ödülleri'nde, "En İyi Elektronik Sanatçı" ödülü ile "en fazla uzaktan kalabalığa katılan kişi" olarak, Guinness Dünya Rekoru da bulunuyor.

Florida'da dünyaya gelen Steve Aoki, Japon asıllı Amerikalı bir ailenin çocuğudur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar