"GirneFest" coşkusu Antik Liman'a taştı

4 Eylül 2024

A
A

"Girne Arkın Group Fest24" devam ediyor... Dün akşam kortej yürüyüşü düzenlendi. Bu akşam İstanbul Devlet Tiyatroları tarafından "Hırçın Kız" oyunu sahnelenecek.

ZgotmplZ

Girne Belediyesi tarafından Merit International ana sponsorluğunda düzenlenen, 30 Ağustos Cuma günü başlayan ve 11 Ekim'e kadar çeşitli etkinliklerle devam edecek "Girne Arkın Group Fest24" kapsamında dün kortej yürüyüşü düzenlendi.

Girne Ramadan Cemil Meydanı’ndan saat 19.00’da başlayan yürüyüş, Antik Liman’da sona erdi.

Girne Belediyesi tarafından verilen bilgiye göre, Merit International ana sponsorluğunda düzenlenen  festival açılışında yürüyüşün ardından Girne Belediyesi Halk Dansları Topluluğu sahne aldı ve havai fişek gösterisi sunuldu.

Saat 20.30’da "The Cotton Club" dans gösterisi sundu, 21.30’da ise "Sonare Çok Sesli Korosu" sahne aldı.

Etkinlikler bu yıl "Liman Kordonboyu Sahne’",  "Liman Merkez Sahne",  "Liman Kale Sahne", "Ramadan Cemil Meydanı Sahnesi" ve "Amfi Tiyatro" olmak üzere 5 sahnede yer alacak.

BU AKŞAM "HIRÇIN KIZ" OYUNU SAHNELENECEK 

Festival, kapsamında bu akşam “Hırçın Kız” oyunu sahnelenecek.

İstanbul Devlet Tiyatroları’nın sahnelediği oyun saat 21.00’de Girne Amfi Tiyatro’da izleyiciyle buluşacak.  Biletleri online olarak veya kapıdan temin edilebilecek oyun İngilizce ve Rusça altyazılı olacak.

YARIN “GİVE OR TAKE" DANS GÖSTERİSİ İLE GİZEM AKBİL VE ORKESTRASI …

Yarın ise Liman Merkez Sahne’de saat 19.30’da "Give or Take" dans gösterisi sunulacak.

Ardından saat 20.30’da yine Liman Merkez Sahne’de Gizem Akbil ve Orkestrası sahne alacak.

CUMA GÜNÜ MELEK MOSSO KONSERİ…

Festival, 6 Eylül Cuma günü  Amfi Tiyatro'da yer alacak, Melek Mosso konseri ve 7 Eylül Cumartesi günü Girne Ramadan Cemil Meydanı’nda düzenlenecek "Vintage Bazaar" ile devam edecek.

40 gün sürecek "Girne Arkın Group Fest24"  gelenekselleşmiş "16. Ozanköy Pekmez Festivali", "23. Zeytin Festivali" ile "2. Antis Deniz Festivali"ni de kapsıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar