Marmaris'te tatil yapan Jeff Bezos, bir yemeğe 100 bin Euro ödedi

9 Temmuz 2024

Güncelleme: 9 Temmuz 2024

A
A

Amazon'un kurucusu ünlü milyarder Jeff Bezos, nişanlısı Lauren Sanchez ile Marmaris-Datça'da bulunan bir restoranda 100 bin Euro hesap ödedi. Datça Belediyesi ise, "Sizi Belediyemize ait Halk Lokantası'nda misafir etmek isteriz" paylaşımını yaptı.

ZgotmplZ

Ünlü milyarder Jeff Bezos, nişanlısı Lauren Sanchez ile Marmaris-Datça'da bulunan bir restoranda 100 bin Euro (3,5 milyon TL) hesap ödedi.

Amazon'un kurucusu, CEO'su ve başkanı dünyanın 2. zengini Jeff Bezos, bu yaz tatil için yine Türkiye koylarını tercih etti.

500 milyon dolarlık "Koru" adlı lüks yatı ile Bodrum'a demirleyen Jeff Bezos, nişanlısı ve dostlarıyla Fethiye Göcek koylarında tatilini sürdürüyor. Bezos ve nişanlısı Lauren Sanchez, yatlarında konuk ettikleri yakın dostlarıyla önceki akşam Marmaris'te Akdeniz ve Fransız mutfağı ağırlıklı yemek sunan bir restoranda yemek yedi. Bu yemekte Bezos, 100 bin Euro (3,5 milyon TL) hesap ödedi.

3,5 milyon TL'lik hesap, kısa sürede sosyal medyanın gündeminde yer aldı.

Datça Belediyesi, bu haber üzerine esprili bir açıklama yaparak dikkat çekti. Datça Belediyesi'nin X hesabından yapılan paylaşımda, "Sevgili Bezos, Marmaris'te yediğiniz yemeğin tutarını, sanki Datça'da yemişsiniz gibi yazmışlar. Sizi Belediyemize ait Halk Lokantası'nda misafir etmek ve gerçek Türk Mutfağı'nı tattırmak isteriz. Datça Bademli Damat Tatlımızın tadına doyamayacağınıza eminiz" ifadelerine yer verildi.

Bezos'un bu lüks harcaması ve Datça Belediyesi'nin esprili yanıtı, sosyal medyada geniş yankı buldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar