Motive bahane üretti... Sahneye çıkmadı

8 Temmuz 2024

Güncelleme: 8 Temmuz 2024

A
A

Erenköy - Karpaz Belediyesi festivalinde dün gece konser verecek olan rapçi Motive, ses-ışık sisteminin yetersiz olduğu gerekçesiyle sahneye çıkmadı. Belediye Başkanı Bakırcı, halktan özür dileyerek, "Hakkınızı onlara yedirmeyeceğiz." dedi.

ZgotmplZ

Erenköy - Karpaz Belediyesi'nin düzenlediği 1'inci Yaz Festivali etkinlikleri çerçevesinde Yenierenköy Belediye Plajı'nda konser verecek olan Motive, sahneye çıkmadı.

Festivalin son gecesi olan dün, saat 21.00'deki Otantik konserinin ardından saat 22.00'de sahne alması beklenen rap şarkıcısı Motive, katılımı az bulduğu ve ses-ışık sistemini gerekçe göstererek festival alanını terk etti.

Motive'nin sahneye çıkmayarak, alanı terk etmesi halkta öfke ve hayal kırıklığına yol açtı.

Erenköy - Karpaz Belediye Başkanı Dr. Hamit Bakırcı da, sahneye çıkarak halktan özür diledi.

Bakırcı, Motive'den önce Otantik grubunun herhangi bir sıkıntı olmadan sahne aldığını ancak Motive'nin çıkmak istemediğini belirterek, "Bunu bilmeye ihtiyacınız var. Beğendiğiniz grup buymuş demek." ifadelerini kullandı.

Konuşmasında, yasal boyutta gerekli ne varsa yapacaklarını ifade eden Bakırcı, "Hakkınızı onlara yedirmeyeceğiz." dedi.

Bakırcı, konuşmasında şunları kaydetti:

“Bize bir sürü bahane söylediler... Yok ses sistemi, yok ışık sistemi... Kendisinden önce Otantik grubu sahne aldı ve hiçbir sıkıntı olmadı ama kendileri artık psikolojik durumları mı elvermiyordu bilmiyorum, ne yapsak çıkmak istemediler. Bunu bilmeye ihtiyacınız var. Beğendiğiniz grup buymuş demek. Bilmiyordum böyle bir şey olduğunu. Sizden onların adına çok özür diliyorum. Onları sağ salim getirdik. Güvenli şekilde de otellerine ulaştıracağız ama yasal boyutta gerekli ne varsa da yapacağız. Hakkınızı onlara yedirmeyeceğiz. Çok gerginim, kusura bakmayın. Biraz da sinirlendim. Buraya eğlenemeye geldiniz ama bunu başaramadık. Sizden çok özür diliyorum ama gereğinin yapılacağından da emin olun. Sonuna kadar gideceğiz. Sosyal medya ve basın aracılığıyla her şekilde bu durumu anlatacağız. Hepinize hayırlı akşamlar diliyorum. Kendinize çok iyi bakın.”

MOTİVE KİMDİR?

Türk rap şarkıcısı ve söz yazarı Tolga Can Serbes ya da bilinen sahne adıyla Motive, 24 Mart 2000 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi.

Rap müziğe başlaması ilk olarak Tepki ile tanıştıktan sonra MOB Entertainment adlı oluşuma dahil olup "Çekmece Flow" adlı şarkıyı yayımlamasıyla başlamıştır. 2020 yılında "Makaveli", 2022 yılında ise yedi şarkıdan oluşan "22" adlı albümünü yayımlamıştır.

Sahne adı olarak kullandığı "Motive" ismini ise daha önceden rap müzikle aynı sahne adı altında uğraşan bir kişinin tavsiyesi üzerine seçmiştir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar