Okul Başlıyor Pazarı'nın geliri Şampiyon Melekler'e

7 Eylül 2024

A
A

Gazimağusa Belediyesi'nin düzenlediği ve ailelerin uygun fiyatlarla çocuklarının okul ihtiyaçlarını karşılama imkanı bulduğu "Okul Başlıyor Pazarı"ndan elde edilen gelir, Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ne bağışlanacak.

ZgotmplZ

Gazimağusa Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği "Okul Başlıyor Pazarı" bugün Perşembe Pazarı alanında kuruldu.

Gazimağusa Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, etkinliğe katılan aileler, çocuklarının tüm okul ihtiyaçlarını uygun fiyatlara temin etme fırsatı bulurken, çocuklar da alanda kurulan şişme oyun parkında eğlendi ve gün boyu ücretsiz olarak sunulan dondurma ve yemiş ikramları ile keyifli bir gün geçirdi.

Gazimağusa Belediyesi personelinin yoğun çalışmaları ile birçok bağışçının destek verdiği etkinliği, Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu da ziyaret etti.

Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği aileleri ile bazı belediye meclis üyelerinin de katıldığı etkinlikten elde edilen gelir, Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ne bağışlanacak.

Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu, geçen yıl belediye başkanı Süleyman Uluçay’ın girişimleri ile başlatılan “Okul Başlıyor Pazarı”nın gelenekselleşerek devam etmesi arzusunda olduğunu ifade etti.

Özverili gayret neticesinde bağış yolu ile temin edilen kırtasiye ürünlerinin satışından elde edilen gelirlerin ve buraya gelen katılımcıların bağışlarının Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ne bağışlanmasının ve derneğin de birçok çocuğun akademik, toplumsal ve kültürel gelişimlerine destek olmasının kendisi için onur verici bir çalışma olduğunu kaydeden Çavuşoğlu, her zaman bu sürece hep destek vereceklerini, Şampiyon Melekleri yaşatmak adına, onların hedeflerini başka bedenlerde yaşatabilmek için de her türlü birlikteliği yapmaya devam edeceklerini belirtti.

Etkinlikte konuşma yapan Gazimağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay, “Okul Başlıyor Pazarı” ile Gazimağusalı’nın bir kez daha güzel bir dayanışma ve birlik olma örneği sergilediğini ifade etti.

Bağışçılardan temin edilen birçok okul ihtiyacının bu etkinlikte uygun fiyatlara satışının yapıldığını ifade eden Uluçay, her zaman yanlarında olduğunu ve tüm taleplerde yardımlarını esirgemediğini belirttiği Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu’na teşekkürlerini sundu.

Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği Genel Sekreteri Osman Akın, etkinlikte yaptığı konuşmada, Gazimağusa Belediyesi’ne teşekkür ederek, yapılan bağışlar ve yardımların her kuruşuna kadar eğitim odaklı faaliyetlerde kullanılacağı konusunda kendilerine duyulan güveni hissettiklerini ve onur duyduklarını kaydederek, Şampiyon Melekler’in her zaman yaşatılacağını ve onlar için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar